Qwic RD11 Speed

Nieuw product

Performance RD11 Speed

Met de Performance RD11 Speed zijn snelheden haalbaar van 40-45km/h. Snelheid, design en sportiviteit maakt deze speedbike zeer geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer. De achtermotor met krachtsensor gecombineerd met 11-versnellingen zorgen voor een sportief karakter. Veiligheid is gewaarborgd door de hydraulische schijfremmen, claxon, zijspiegel, remlicht, zadelvering, voorvork en antislip pedalen. 

Specificaties

Actieradius:Tot 180 km
Accu:Can Bus 18650 NCM LI-ion
Accu uitneembaar:yes
Accukeuze:525 Wh - 735 Wh 
(735wh aangeraden)
Gewicht excl. accu:26,8 kg
Motor koppel:50 Nm
Plaats motor:Achtermotor

Achtermotor

De zeer krachtige TDCM achtermotor levert een koppel van 50 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de QWIC Performance RD11 uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra snelheid nodig heeft. De combinatie van snelheid, design en sportiviteit maakt de RD11 tot een zeer geschikte fiets voor dagelijks gebruik.

Digitaal display

De Performance RD11 Speed is uitgerust met een smart console. Een klein en compact display dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld kan worden aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Accu

De QWIC Performance RD11 Speed elektrische fiets is standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh LI-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Speedbikes vragen meer energie dan gewone elektrische fietsen. Voor een optimale gebruikservaring wordt sterk aangeraden om een 735 Wh accu te bestellen. Dankzij de grotere accucapaciteit komt er meer vermogen vrij, wat zorgt voor hogere snelheden en een groter bereik.

4 388,00 € incl. btw

  • QWIC Li-Ion 735Wh
  • QWIC Li-Ion 525Wh
  • Dames midstep
  • Heren
  • QWIC size M (165-180cm)
  • QWIC size L (175-195cm)
  • 11 versnellingen
  • Wettelijk verplichte kosten. Deze kosten worden afzonderlijk gefactureerd bij aflevering. (€ 89,-)