Fiets verzekeren, Wel zo'n fijne gedachte!

Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, uw fiets brengt u waar u maar wilt en wanneer u wilt. Dat geeft u vrijheid. En dat wilt u graag zo houden.

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering kunt u zowel fietsen als E-bikes - nieuw en gebruikt - verzekeren. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering.

Kies de verzekering die bij u past
ENRA heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike: ENRA Basis, ENRA Plus en ENRA Optimaal. Zo kiest u zelf wat u verzekert én tegen welke prijs u dit verzekert.
Hieronder ziet u een overzicht van de dekkingen die ENRA u biedt:

premieoverzicht.png

Hieronder kunt u de premie berekenen.

U kunt dan ook direct de verzekering afsluiten, MAAR wij raden u aan dat bij ons in de winkel te doen. Dit kan ook telefonisch.

Waarom? Wij kunnen u nog voorzien van advies over uw keuze, zodat u zeker weet dat u het pakket kiest dat het beste bij u past. Een tweede voordeel is dat wij u sneller kunnen helpen bij schade en diefstal. Wij kunnen bij akkoord u meteen weer in het zadel helpen! En dat allemaal kosteloos!