100 jaar!

Sinds de oprichting in 1918 is van Balveren in Silvolde en omstreken een heus begrip geworden.
Oorspronkelijk begonnen als familiebedrijf met de verkoop van rijwielen, motoren en taxifaciliteiten, is het assortiment de laatste 20 jaar veranderd in fietsen en fitnessapparatuur in combinatie met een groot assortiment accessoires voor de nieuwe generatie fietser!

De werkplaats speelt een centrale rol in de winkel. Vakkundig en snelle reparaties zijn de essentie, met gediplomeerd personeel met passie voor de fietstechniek. Door alle snelle veranderingen van de laatste jaren met name op het gebied van elektronica, blijven de monteurs cursussen volgen om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Dit zodat de fiets van de klant krijgt wat het verdient; Kwaliteit!

De Winkel heeft ook een metamorfose ondergaan betreft de collectie. Daar waar aan het begin van dit millenium een elektrische fiets nog enkel bedoeld was voor hulpbehoevenden, is het nu een sleutelonderdeel van de tweewielerzaak geworden. Met een uitgebreid assortiment; voor jong en oud, maar ook voor de kleine en grote portomonnee. Advies en maatwerk is hierbij een groot goed. Zo is niet elke elektrische fiets geschikt voor elk doeleinde. Daarom hebben wij een voorselectie gemaakt waarmee wij willen werken (ivm storingsgevoeligheid en kwaliteit) en de juiste balans in prijs en collectie.