Basil Forte dubbele tas

17778

Nieuw product

De Basil Forte Double bag is een echte krachtpatser! Dankzij de extra stevige constructie neem je veel boodschappen (én nog even dat laatste cadeautje voor vanavond) mee. Daarnaast is de tas gemaakt van waterafstotend polyester in combinatie met tarpaulin. De dubbele fietstas heeft een aansnoerband en verstelbare sluiting. De reflectie op alle zijden én een extra lange reflective piping zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent in het donker. 

Met het Universal Bridge systeem bevestig je de dubbele fietstas eenvoudig aan je bagagedrager. Ook aan de bagagedrager voor je elektrische fiets. Dankzij het Universal Bridge systeem kun je de tas op drie manieren bevestigen:

  • Met de meegeleverde riempjes monteer je de tas vast op je bagagedrager. 
  • In combinatie met een adapterplaat, afneembaar. Geschikt voor adapterplaten van MIK, Racktime, i-Rack/Carrymore. Deze adapterplaten dien je apart aan te schaffen. 
  • In combinatie met het DBS- detachable bag systeem, ook afneembaar. 

De Forte Double bag is ook verkrijgbaar in een zwarte kleur. Nieuwsgierig? Kijk dan hier. Tip: combineer de Forte double bag in het zwart met de Basil afstandhouder (apart verkrijgbaar). Hiermee voorkom je dat de tas (vooral met zwarte boodschappen) in de spaken van je fiets komt. Heb je een kinderzitje op je fiets? Combineer dan de Forte Double bag met de Basil Carrier extender. Met deze handige extender ‘verleng’ je jouw bagagedrager en kun je de Forte double bevestigen. 

Eigenschappen:

  • Ruime inhoud van maar liefst 35 liter voor al je spullen. 
  • Voorzien van een extra stevige constructie. 
  • Waterafstotend materiaal houdt de inhoud van jouw fietstassen droog. 
  • Beter zichtbaar door de reflectie.

Meer details

48,56 € incl. btw

-10%

53,95 € incl. btw

Meer informatie

Afmetingen:41 x 15 x 34 cm (Buitenwerkse maten)
Volume:35 l
Model:Achtertas
Dubbel of enkel:Dubbel
Volume (Ltr):35,0
Geschikt voor:Elektrische fiets, stadfiets, city-trekking fiets

Accessoires