Trenergy Aquadance Bekijk groter

Trenergy Aquadance

Nieuw product

De Aquandance is

dit jaar nieuw in 2017 binnen de Trenergy collectie. Het model is gebaseerd op de inmiddels bekende en populaire urban "transportfiets". Deze elektrische fiets is robuust uitgevoerd en is voorzien van een krachtige, soepele, maar tevens geruisarme motor in het voorwiel. De fiets is uitgevoerd met een Li-ion batterij met 10Ah (360 watt/uur).

De fiets heeft een soepel schakelende ingebouwde 5-voudig versnellingsnaaf van Sturmey Archer, is uitgerust met LED koplamp en achterlicht welke beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Het zadel is comfortabel geveerd.  Het Shimano remsysteem, met een velgrem voor en een Sturmey Archer trommelrem achter zullen u zeker een gevoel van veiligheid bieden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een eenvoudig maar efficient LED display dat is geplaatst bij het linker handvat. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de gekozen ondersteuningsstand, maar u kunt hier ook de verlichting in- en uitschakelen. U kunt kiezen uit 3 ondersteuningsstanden, tw; eco, normaal en een klimstand.

De Aquadance kenmerkt zich door een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. De fiets is trendy aangekleed en uitgevoerd, biedt een hoogwaardig rij comfort, is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen van bekende merken en weet dit alles toch te combineren met een prijsniveau dat ongekend is.

1 199,00 € incl. btw

  • 10.4Ah // 375Wh Li-Ion
  • Dames 49cm (1.62m - 1.70m)
  • Dames 54cm (1.69m - 1.77m)
  • 5 versnellingen