Qwic Performance RD11

Nieuw product

Performance RD11

De Performance RD11 is de opvolger van de RD10 en beschikt over een verbeterde achtermotor, verende zadelpen, een luxere voorvork en het nieuwe Bluetooth display console. Deze elektrische fiets biedt snelheid, design en sportiviteit. De combinatie van de achtermotor en de sportieve derailleurversnellingen zorgen voor ongekende prestaties.

Specificaties

Actieradius:Tot 180 km
Accu:Can Bus 18650 NCM LI-ion
Accu uitneembaar:yes
Accukeuze:525 Wh - 735 Wh
Gewicht excl. accu:26 kg
Motor koppel:50 Nm
Plaats motor:Achtermotor

Achtermotor

De zeer krachtige TDCM achtermotor levert een koppel van 50 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de QWIC Performance RD11 uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra snelheid nodig heeft. De combinatie van snelheid, design en sportiviteit maakt de RD11 tot een zeer geschikte fiets voor dagelijks gebruik.

Digitaal display

De Performance RD11 is uitgerust met een smart console. Een klein en compact display dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld kan worden aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Accu

De QWIC Performance RD11 elektrische fiets is standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh LI-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Welke accu je ook kiest. Dankzij het accukeuze systeem is er ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 400,- de accu te upgraden naar een 735 Wh accu.

3 299,00 € incl. btw

  • QWIC Li-Ion 735Wh
  • QWIC Li-Ion 525Wh
  • Dames midstep
  • Heren
  • QWIC size M (165-180cm)
  • QWIC size L (175-195cm)
  • 11 versnellingen